Algemene opruimingen

Algemene opruimingen

Algemene opruimingen Tornado
Misschien wilt u zelf een pand ontruimen, hetzij voor een verhuis, hetzij om het te verkopen. Misschien verhuist één van uw familieleden naar een verzorgingstehuis en moet de oude woonst worden opgeruimd. Misschien wordt u getroffen door een onverwacht verlies van een familielid en heeft u praktische hulp nodig bij de ontruiming van de woning. Of misschien moet er een pand ontruimd worden na water- of brandschade. Eender hoe, een betrouwbare partner in boedelontruiming heeft u bij ons gevonden!

Diverse soorten algemene opruimingen

Een opruiming kan groot of klein van aard zijn. In het eerste geval kan het gaan van grote panden zoals appartementsgebouwen, scholen, leegstaande en verkrotte panden, huizen en ga zo maar verder. Hoe groot het project ook moge zijn, we nemen elke hoek voor onze rekening en staan erop dat werkelijk het kleinste voorwerp wordt verwijderd. Ook bouwwerven, festivalweides, bedrijfshallen behoren tot deze groep en nemen we met plezier voor onze rekening.

Kleinere algemene opruimingen betreffen bijvoorbeeld één enkele kamer, een schuur, een magazijn, een garagebox, een zolder, een kelder en ga zo maar verder.

Algemene opruimingen van A tot Z

Algemene opruimingen

Bovendien nemen we uw opruiming van begin tot einde op ons, zowel wat betreft de intensieve arbeid die de opruiming vereist als de organisatie en administratie die erbij komt kijken. De logistieke voorzieningen nemen we uit uw handen, zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken.

Tot slot wordt ook alles spic en span afgeleverd na afloop. Zo kan u achteraf opnieuw over een woning beschikken die klaar is voor gebruik, hetzij voor een verkoop, hetzij voor uzelf. Een opgeruimde en bezemschone ruimte is immers een absolute must naar potentiële kopers toe en ook u verkiest ongetwijfeld een propere woning om in te trekken.

Op zoek naar een partner in algemene opruimingen?

Wij voeren alle mogelijke algemene opruimingen voor u uit. Indien gewenst, kunnen we ook voor kleine herstellingswerken zorgen of schilderwerken uitvoeren om het betreffende pand opnieuw verkoop-, verhuur- of intrekklaar te maken.

Bent u dus nog op zoek naar betrouwbare partner aan wie u uw algemene opruimingen kan toevertrouwen? Aarzel dan niet langer en ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen betekenen. U kan ons steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!