Verhuizingen

verhuizingen

Verhuizen brengt een heleboel karweien met zich mee. Enerzijds is er natuurlijk het zware labeur van de verhuis zelf, anderzijds is er ook nog eens de kuis achteraf. Niemand doet beide met groot plezier, u toch ook niet? Daarom kan u rekenen op Tornado, die u helpt met professionele verhuis- en poetshulp op maat!

Verhuizingen ? Wij helpen u graag!

Hebt u eindelijk de perfecte woning gevonden? Eentje waar u zo snel mogelijk in wilt trekken? Dan is het een kwestie van uw spullen van uw oude huis over te brengen naar uw nieuwe. Hoe u dit het beste doet? Met de verhuishulp van Tornado, die beschikt over zowel ladderliften als verhuizers om uw bezittingen veilig en snel van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Of het nu gaat om een winkelpand, een appartement op de zevende verdieping, een fabrieksdomein, een magazijn, een garage, noem maar op: wij helpen waar en iedereen we kunnen. Een all-in verhuizing, het vervoer van vooraf verpakte dozen, of alleen de verhuur van een ladderlift: Tornado staat garant voor een zorgeloze verhuizing, snel en efficiënt!

Verhuizingen en kuis : twee handen op één buik

verhuizingen

Een verhuizing laat vuil achter, of u dit nu wilt of niet. Daarom helpt Tornado u niet alleen graag tijdens de verhuis zelf, maar ook bij de opkuis achteraf. Wilt u uw oude pand volledig schoon achterlaten? Dan zorgen wij voor een spic en span schoonmaak tot in de kleinste hoeken. Wilt u eenvoudigweg een snelle, maar grondige kuis? Ook geen probleem: wij gaan met borstel en zeep aan de slag waar nodig.

Op ons kan u rekenen voor onder andere:

  • Diepgaande reiniging van zowel vloeren, muren als plafonds
  • Poets van ramen en glaspartijen
  • Proper maken van sanitair
  • Schoonmaak van moeilijk te bereiken plaatsen, zoals radiatoren en deurlijsten
  • Interieurreiniging, bijvoorbeeld deze van tapijten en gordijnen

Tornado: uw professional voor uw verhuizing en kuis

Tornado houdt zich al geruime tijd professioneel bezig met het verhuizen van meubels, persoonlijke bezittingen en andere spullen. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan, steeds op een veilige en betrouwbare manier.

Wilt u ook een verhuis zonder kopzorgen? Bel ons dan vandaag nog voor meer informatie via het telefoonnummer +32 485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag uw gratis prijsofferte aan via ons online contactformulier! Tornado helpt u zo spoedig mogelijk verder. Tot snel!