Schoonmaakdienst Tornado: diensten en inhoud

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakdienst voor uw huis of bedrijf? Schoonmaakdienst Tornado is dé expert in grondige en milieuvriendelijke schoonmaak. Van reguliere schoonmaak tot dieptereiniging en vloeronderhoud, in deze blog nemen we een kijkje naar de uitgebreide diensten die zij aanbieden.

Lees verder en ontdek hoe Schoonmaakdienst Tornado uw leven makkelijker en schoner kan maken!

Samenvatting

 • Schoonmaakdienst Tornado biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten, waaronder commerciële schoonmaak, residentiële schoonmaak, schoonmaak van kantoren, schoonmaak van scholen, industriële reiniging en schoonmaak na evenementen.
 • Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en technieken, zoals softwash en dry misting.
 • Naast algemene schoonmaak biedt Schoonmaakdienst Tornado ook specifieke diensten aan, zoals ramen wassen, vloeronderhoud, dieptereiniging, tapijtreiniging en desinfectie.

Wat is een Schoonmaakdienst?

Een schoonmaakdienst zorgt ervoor dat ruimtes schoon en netjes blijven. Dit kan van alles zijn, zoals huizen, kantoren, scholen en winkels. Het belangrijkste doel is zorgen voor een schone en veilige omgeving.

Schoonmaakdienst Tornado is zo'n dienst met veel aanbod en opties. Deze service maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Deze producten hebben een ecolabel. Dat betekent dat ze goed zijn voor de planeet.

Soorten Schoonmaakdiensten

Er zijn verschillende soorten schoonmaakdiensten beschikbaar, waaronder commerciële schoonmaak, residentiële schoonmaak, schoonmaak van kantoren, schoonmaak van scholen, industriële reiniging, schoonmaak na evenementen en schoonmaak na overlijden.

Commerciële schoonmaak

Commerciële schoonmaak belangrijk deel van ons werk bij Schoonmaakdienst Tornado. We zorgen dat bedrijven en winkels schoon zijn. Dit helpt om het werk fijn en veilig te maken voor de mensen die er werken.

Onze schoonmaak helpt ook om klanten blij te maken wanneer zij het gebouw in gaan.

Wij bieden verschillende soorten schoonmaak aan. Zoals softwash en dry misting. Softwash is een speciale manier om de buitenkant van een gebouw schoon te maken met weinig water. Het is goed voor het milieu omdat we biologisch afbreekbare stoffen gebruiken.

Dry misting is een manier om koud water te spuiten in ruimtes met computers. Het is veilig omdat het oppervlak droog blijft.

We gebruiken duurzame en groene schoonmaakmiddelen. Wij denken aan het milieu terwijl we werken. Zo zorgen we dat de wereld schoner en mooier wordt. We geloven dat goed doen, goed voelt.

En dat zie je terug in ons werk!

Residentiële schoonmaak

Schoonmaakdienst Tornado doet ook residentiële schoonmaak. Dit betekent dat ze huizen schoonmaken. Het team zorgt ervoor dat elk deel van het huis goed schoon is. Ze maken met veel zorg alles schoon: van de keuken tot de slaapkamers.

Ook maakt het bedrijf gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Deze producten zijn veilig voor het milieu. Dit is een goede keuze voor mensen die hun huis willen schoonmaken, maar ook willen zorgen voor de aarde.

Dit toont aan dat Schoonmaakdienst Tornado niet alleen om je huis geeft, maar ook om het milieu. Ze maken overal schoon, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Schoonmaak van kantoren

Schoonmaakdienst Tornado biedt de schoonmaak van kantoren aan. Het team werkt hard om elk kantoor schoon en fris te laten voelen. Ze maken alleen gebruik van groene, milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Deze producten zijn niet schadelijk voor mens en planeet. Voor plekken met veel computers en servers gebruiken ze een speciale techniek, droge verneveling genoemd. Dit houdt alles droog en veilig.

Elk kantoor dat ze schoonmaken glanst en ruikt fris na hun bezoek. Dit zorgt voor een betere werkplek voor iedereen.

Schoonmaak van scholen

Schoonmaakdienst Tornado biedt ook schoonmaakdiensten aan specifiek gericht op scholen. Ze zorgen ervoor dat de klaslokalen, gangen en sanitaire voorzieningen schoon en hygiënisch zijn.

Ze gebruiken duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten om de gezondheid van de studenten te beschermen. Schoonmaakdienst Tornado begrijpt hoe belangrijk een schone en veilige omgeving is voor het leren en de gezondheid van kinderen.

Industriële reiniging

Industriële reiniging is een belangrijke dienst die Schoonmaakdienst Tornado aanbiedt. Het is geschikt voor verschillende soorten gebouwen, zoals kantoren, fabrieken, magazijnen en commerciële ruimtes.

Bij industriële reiniging is het behouden van hygiëne en netheid van groot belang. Schoonmaakdienst Tornado maakt gebruik van professionele reinigingsapparatuur en producten om optimale resultaten te bereiken.

Naast industriële reiniging biedt Schoonmaakdienst Tornado ook andere schoonmaakdiensten aan, zoals glasreiniging en vloeronderhoud.

Schoonmaak na evenementen

Schoonmaak na overlijden

"Schoonmaak na overlijden" is een belangrijke dienst aangeboden door "Schoonmaakdienst Tornado". Ze helpen bij het schoonmaken en leegmaken van woningen of locaties na een overlijden. Ze begrijpen hoe belangrijk hygiëne is en zorgen voor een respectvolle aanpak van de situatie.

Naast deze dienst biedt "Schoonmaakdienst Tornado" ook andere diensten aan, zoals desinfectiemobiele autowasbeurten en dieptereiniging van verschillende soorten vloeren.

Specifieke diensten:

 • Ramen wassen
 • Vloeronderhoud
 • Dieptereiniging
 • Tapijtreiniging
 • Desinfectie

Ramen wassen

Ramen wassen is een specifieke dienst aangeboden door Schoonmaakdienst Tornado. Ze maken gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde reinigingsproducten. Een gespecialiseerde techniek genaamd Softwash kan worden gebruikt om ramen te reinigen.

Softwash maakt gebruik van lage druk en biologisch afbreekbare chemicaliën. Het verbruikt tot twee derde minder water dan een hogedrukreiniger.

Vloeronderhoud

Schoonmaakdienst Tornado biedt gespecialiseerde diensten aan op het gebied van vloeronderhoud. Ze hebben verschillende technieken en producten om natuurstenen vloeren te herstellen en onbehandelde houten vloeren diep te reinigen.

Ze maken ook gebruik van duurzame en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor hun vloerreinigingsservice. Voor het reinigen van externe oppervlakken zoals daken, gevels en opritten, bieden ze een speciale techniek genaamd Softwash aan.

Softwash maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën en lage druk, waardoor tot tweederde minder water wordt verbruikt dan bij een hogedrukreiniger.

Dieptereiniging

Dieptereiniging is een speciale schoonmaakdienst die Tornado aanbiedt. Het is bedoeld voor een grondige reiniging van specifieke ruimtes. Of je nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar, de dieptereinigingsservice van Tornado kan jouw behoeften vervullen.

Ze maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten en bieden zowel reiniging als desinfectie aan. Met dieptereiniging zorgt Tornado ervoor dat jouw ruimtes grondig worden gereinigd en fris aanvoelen.

Tapijtreiniging

Bij Schoonmaakdienst Tornado kunt u ook terecht voor tapijtreiniging. Of het nu voor uw huis of bedrijf is, zij bieden deze specifieke dienst aan om uw tapijten grondig schoon te maken.

Ze maken gebruik van duurzame en ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën. Met de tapijtreinigingsservice van Schoonmaakdienst Tornado worden uw tapijten weer fris en schoon, klaar om weer volop gebruikt te kunnen worden.

Desinfectie

Desinfectie is een belangrijk onderdeel van de diensten die Schoonmaakdienst Tornado aanbiedt. Ze bieden specifieke desinfectiediensten aan, zoals diepe reiniging en desinfectie. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke producten om te reinigen en te desinfecteren.

Ze richten zich op het bestrijden van schadelijke micro-organismen en maken gebruik van technieken zoals softwash en dry misting. Hierdoor kunnen ze effectief bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers doden.

Of het nu gaat om kantoren, scholen, winkels of zorgcentra, Schoonmaakdienst Tornado zorgt voor een grondige en hygiënische reiniging. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke ruimte schoon en veilig is voor iedereen die er gebruik van maakt.

Voordelen van Professionele Schoonmaakdiensten

Professionele schoonmaakdiensten bieden verschillende voordelen. Ten eerste besparen ze tijd en energie. In plaats van zelf schoon te maken, kunnen mensen hun tijd en energie besteden aan andere belangrijke taken.

Ten tweede zorgen professionele schoonmakers voor een grondige reiniging. Ze hebben de juiste kennis, ervaring en apparatuur om zelfs de meest moeilijke plekken schoon te maken. Ten derde bieden professionele schoonmaakdiensten flexibiliteit.

Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een persoon of bedrijf. Ten slotte bieden deze diensten gemoedsrust. Mensen kunnen erop vertrouwen dat hun omgeving schoon en hygiënisch is dankzij het professionele team dat voor hen zorgt.

Welke Materialen worden gebruikt bij een schoonmaak

Bij een schoonmaak worden verschillende materialen gebruikt, zoals schoonmaakmiddelen, dweilen en moppen, stofzuigers, hogedrukreinigers en schrobmachines.

Schoonmaakmiddelen

Er zijn veel verschillende schoonmaakmiddelen beschikbaar op de markt. Sommige van deze middelen hebben een ecolabel, wat betekent dat ze milieuvriendelijker zijn dan andere. Deze labels maken het gemakkelijker voor consumenten om duurzamere producten te identificeren.

Bij het kopen van schoonmaakmiddelen is het belangrijk om op zoek te gaan naar deze labels, omdat ze aangeven dat het product bepaalde duurzame eigenschappen heeft. Dit kan onder andere betekenen dat het middel biologisch afbreekbaar is, geen schadelijke chemicaliën bevat, of verpakt is in milieuvriendelijke materialen.

Door te kiezen voor schoonmaakmiddelen met een ecolabel kunnen we bijdragen aan een schonere en gezondere omgeving.

Dweilen en moppen

Bij Schoonmaakdienst Tornado wordt er gebruik gemaakt van dweilen en moppen om vloeren schoon te maken. Deze twee methoden zijn effectief in het verwijderen van vuil en vlekken van de vloer.

Een dweil wordt meestal gebruikt voor het schoonmaken van harde vloeren, terwijl een mop wordt gebruikt voor zowel harde vloeren als tapijten. Het schoonmaakpersoneel bij Schoonmaakdienst Tornado is getraind om deze gereedschappen op de juiste manier te gebruiken, zodat de vloeren grondig worden gereinigd.

Het gebruik van dweilen en moppen is een belangrijk onderdeel van de professionele schoonmaakdiensten die worden aangeboden door Schoonmaakdienst Tornado.

Stofzuigers

Bij een schoonmaak worden stofzuigers gebruikt om vuil en stof op te zuigen. Schoonmaakdienst Tornado maakt gebruik van stofzuigers als een van de materialen die ze gebruiken. Stofzuigers helpen bij het verwijderen van stof en zorgen voor een schone en gezonde omgeving.

Het gebruik van stofzuigers is belangrijk bij het schoonmaken van verschillende locaties, zoals kantoren, scholen en winkels. Door regelmatig te stofzuigen wordt het vuil verwijderd en blijft de ruimte schoon en fris.

Hogedrukreinigers

Bij Schoonmaakdienst Tornado gebruiken we hogedrukreinigers om verschillende oppervlakken schoon te maken. Met hogedrukreinigers spuiten we water onder hoge druk om vuil en vlekken te verwijderen.

We kunnen ze gebruiken voor het reinigen van gevels, terrassen, opritten en voertuigen. Daarvoor gebruiken we materialen zoals rubberen slangen, spuitlansen en sproeikoppen. Het is belangrijk om de juiste materialen te gebruiken voor een efficiënte en veilige reiniging.

Bij het schoonmaken van gevels gebruiken we soms speciale borstels en reinigingsmiddelen. Onze hogedrukreinigers helpen ons om oppervlakken grondig en effectief schoon te maken.

Schrobmachines

Schrobmachines zijn machines die worden gebruikt om vloeren, tegels en tapijten schoon te maken. Ze hebben verschillende borstels, pads en sponzen om het vuil effectief te verwijderen.

Het type materiaal dat wordt gebruikt, hangt af van het oppervlak dat moet worden gereinigd. Bij harde vloeren worden vaak borstels of pads gebruikt, terwijl bij tapijten meestal sponzen worden gebruikt.

Met behulp van schrobmachines kunnen professionele schoonmakers efficiënter werken en zorgen voor een grondige reiniging.

Andere mogelijkheden van schoonmaakdiensten

Huis leegmaken, periodieke schoonmaak, eenmalige schoonmaak, ongediertebestrijding, afvalbeheer, en tuinonderhoud zijn enkele van de andere mogelijkheden van schoonmaakdiensten.

Huis leegmaken

Schoonmaakdienst Tornado biedt ook een dienst aan voor het leegmaken van huizen. Ze kunnen helpen bij het opruimen en schoonmaken van een huis als iemand is verhuisd of is overleden.

Ze zorgen ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten, inclusief het verwijderen van meubels, apparaten en andere spullen die niet meer nodig zijn. Met hun hulp kan een huis snel en efficiënt worden opgeruimd, zodat het klaar is voor de volgende stap.

Periodieke schoonmaak

 • Periodieke schoonmaak is een service die regelmatig wordt aangeboden door Schoonmaakdienst Tornado.
 • Het omvat het regelmatig schoonmaken van ruimtes en oppervlakken.
 • Deze service kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van de klant.
 • Het zorgt voor een schone en hygiënische omgeving op lange termijn.
 • Periodieke schoonmaak helpt bij het behouden van een gezonde leefomgeving en vermindert het risico op verspreiding van bacteriën, vuil en allergenen.
 • Het bespaart tijd en moeite voor klanten, omdat ze niet zelf regelmatig hoeven schoon te maken.
 • Schoonmaakdienst Tornado zorgt ervoor dat periodieke schoonmaak voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en professioneel wordt uitgevoerd.

Eenmalige schoonmaak

Heeft u een speciale gelegenheid of een grote opruimbeurt nodig? Schoonmaakdienst Tornado biedt eenmalige schoonmaakdiensten aan die perfect zijn voor deze situaties. Of het nu gaat om het schoonmaken van een ruimte na een evenement of het grondig reinigen van een pand voordat u het verkoopt, ons professionele team staat klaar om te helpen.

Met onze expertise en efficiënte schoonmaakmethoden zorgen we ervoor dat uw ruimte weer fris en netjes wordt, precies zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte.

Ongediertebestrijding

Schoonmaakdienst Tornado biedt ook ongediertebestrijding aan als een belangrijke dienst. Het bedrijf heeft expertise en ervaring op dit gebied en kan verschillende soorten ongedierte identificeren en bestrijden.

Ze maken gebruik van effectieve en milieuvriendelijke methoden en producten om van het ongedierte af te komen. Daarnaast biedt Schoonmaakdienst Tornado ook diensten aan voor het voorkomen van ongedierte en het nemen van preventieve maatregelen.

Ze begrijpen hoe belangrijk het is om een schoon en gezond leef- en werkomgeving te hebben, vrij van ongedierte.

Afvalbeheer

Bij schoonmaakdiensten is afvalbeheer een belangrijk aspect. Het zorgt ervoor dat afval op de juiste manier wordt verwijderd en dat het milieu wordt beschermd. Schoonmaakbedrijven zoals Tornado zorgen ervoor dat afval wordt gescheiden en op de juiste plaatsen wordt weggegooid.

Dit zorgt voor een schonere en gezondere omgeving voor iedereen. Daarnaast maken ze gebruik van duurzame en milieuvriendelijke reinigingsproducten, wat ook bijdraagt aan een beter afvalbeheer.

Het is belangrijk dat we bewust omgaan met afval en ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt verwerkt.

Tuinonderhoud

Schoonmaakdienst Tornado biedt ook tuinonderhoud aan als een van hun diensten. Ze kunnen helpen bij het onderhouden en verzorgen van jouw tuin, inclusief het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gras en het wieden van onkruid.

Ze zorgen ervoor dat jouw tuin er netjes en verzorgd uitziet.

Gratis offerte aanvraag

Wil je weten hoeveel het zou kosten om gebruik te maken van de schoonmaakdiensten van Tornado? Geen zorgen, je kunt gemakkelijk een gratis offerte aanvragen! Via een formulier op de website kun je informatie geven over de grootte van de ruimte die moet worden schoongemaakt en hoe vaak je wilt dat de schoonmaak plaatsvindt.

Daarnaast kun je ook projectdetails geven en foto's of bijlagen uploaden om meer specifieke informatie te verstrekken. Naast deze details, moet je ook je persoonlijke gegevens en het type bedrijf dat je hebt verstrekken.

Het is een eenvoudig proces dat je helpt om snel een idee te krijgen van de kosten en om passende schoonmaakdiensten te vinden. Bovendien kun je via deze aanvraag updates en tips ontvangen met betrekking tot je aanvraag.

Probeer het nu en ontvang een gratis offerte!

Conclusie

Schoonmaakdienst Tornado biedt een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Met hun goed opgeleide en professionele schoonmaakteam zorgen ze voor een grondige reiniging van allerlei soorten gebouwen, waaronder kantoren, scholen en hotels.

Ze gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten en streven naar klanttevredenheid. Neem contact op met Schoonmaakdienst Tornado voor een offerte op maat en ontdek hoe ze u kunnen helpen met al uw schoonmaakbehoeften.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Schoonmaakdienst Tornado?

Schoonmaakdienst Tornado is een professioneel schoonmaakbedrijf. Ze bieden onderhoudsdiensten, hygiëne oplossingen en desinfectiediensten aan.

2. Welke soorten schoonmaakdiensten biedt dit bedrijf aan?

Ze bieden periodieke schoonmaak, dieptereiniging, schoonmaak na evenementen en onderhoud van scholen aan. Ze zorgen voor onderhoud en opruimen van kantoormateriaal.

3. Welke schoonmaakmiddelen gebruikt Schoonmaakdienst Tornado?

Tornado maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen. Ze gebruiken allesreinigers, ruitenreinigers, handafwasmiddelen en textielafwasmiddelen.

4. Zijn de diensten van Tornado milieuvriendelijk?

Ja, Tornado streeft naar een duurzame manier van werken. Ze gebruiken producten met ecolabels en houden zich aan de wetgeving voor overheidsopdrachten.

5. Hoe werkt Schoonmaakdienst Tornado samen met hun klanten?

Ze maken schoonmaakcontracten en roosters op maat. Klanten kunnen prijzen vergelijken en zo passen ze de diensten aan het vaste budget van de klant aan.

6. Welk soort personeel heeft Schoonmaakdienst Tornado in dienst?

Tornado heeft professioneel en getraind schoonmaakpersoneel in dienst klaar voor de schoonmaak van winkels, zorgcentra en bedrijven. Ze zorgen ook voor de controle van arbeidsmiddelen.