Inboedelontruiming

Inboedelontruiming

Onze opruimfirma staat graag in voor alle Inboedelontruiming. Groot, klein, weinig meubels of net heel veel: we nemen alle opruimprojecten graag voor onze rekening! Laat ons wel voor alle duidelijkheid stellen: we zijn geen handelaars in tweedehands meubelstukken, maar we ruimen wel met plezier alle ruimtes op, waarbij we zorgen voor de volledige inboedel die deze bevatten.

Inboedelontruiming in alle mogelijke ruimtes

Een pand, een woning, een kamer: we gaan werken in eender welke omgeving. Dit is heel divers en kan gaan van garageboxen tot appartementsgebouwen, van een zolder tot een festivalweide, van één enkele kamer tot schuren en magazijnen.

Onze diensten worden het meest aangesproken in geval van uitzettingen, verhuizingen naar zorgcentra en overlijdens. Onze medewerkers gaan immers steevast begripvol en persoonlijk te werk, waarbij uw noden en wensen altijd op de eerste plaats komen. Maar ook faillissementen of een eenvoudige verhuis naar een andere woning behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Inboedelontruiming met een spic en span eindresultaat

Gaat u met ons in zee, dan bent u niet alleen zeker van een lege ruimte, maar ook van eentje die blinkt tot in de kleinste hoekjes. Een bezemschone ruimte brengt zo met zich mee dat een kamer of pand onmiddellijk klaar is voor gebruik, voor verkoop of voor verhuur.

Zijn er ook nog enkele herstellingswerken die u liever niet zelf uitvoert? Geen probleem. Ons professioneel team neemt ook deze onder handen, net zoals eventuele schilderwerken. Op deze manier hoeft u zich werkelijk over niets zorgen te maken en kan u zich richten op andere zaken.

Voor zorgeloze Inboedelontruiming...

Inboedelontruimingen

...ben je bij ons aan het juiste adres! Inboedelontruiming gaan namelijk vaak gepaard met een heleboel praktische zaken – zoals het voorzien van ladderliften, containers, vrachtwagens en ga zo maar verder – en administratieve beslommeringen – zoals het aanvragen van parkeerverbod borden en de goedkeuring bij de plaatselijke politie. Onze opruimfirma staat graag in voor zowel de praktische als de administratieve kant en samen met u gaan we hiervoor op zoek naar de meest voordelige oplossing!

Bent u dus nog op zoek naar betrouwbare partner voor uw opruimingen aan wie u uw opruimingen kan toevertrouwen? Aarzel dan niet langer en ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen betekenen als opruimingsdienst. U kan ons steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!