Opruimfirma

opruimfirma

Welkom bij opruimfirma Tornado, partner voor al uw opruimingen.

Het ontruimen van een huis, pand of opruimen inboedel is een arbeidsintensieve opdracht. Eentje die een heleboel tijd en energie vergt en vaak wordt onderschat in intensiteit. Onze opruimfirma neemt deze onderneming met plezier van u over en zorgt ervoor dat u zich over deze beslommering geen zorgen meer dient te maken. Van het leegmaken tot het bezemschoon achterlaten: we nemen het hele project van A tot Z voor onze rekening!

opruimfirma met persoonlijke aanpak

opruimfirma schoon

We beseffen als geen ander dat het leegmaken van een woning gepaard kan gaan met diepliggende emoties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een faillissement, een afscheid van een vriend of vriendin, een overlijden van een familielid of de verhuis van een familielid naar een verzorgingstehuis. Dergelijk afscheid valt altijd zwaar en dat is dan ook precies waarom we u praktisch willen ondersteunen.

We luisteren naar uw verhaal, pennen uw wensen uitvoerig neer en gaan vervolgens over tot een vlot verloop van de hele onderneming. Op het terrein zorgen we voor de nodige logistiek – verhuiswagens, containers, ladderliften en ga zo maar verder – waarbij de bruikbare inboedel naar een Kringloopwinkel wordt gebracht en waarbij de onbruikbare spullen worden vervoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf. Eveneens zorgt onze opruimfirma voor de nodige parkeerverbodsborden en de toelating van de plaatselijke politie.

opruimfirma met efficiëntie en oog voor detail

opruimfirma

Hoe gaan we nu precies te werk? Wel, zoals gezegd komen we eerst graag ter plaatse om uw noden persoonlijk te komen bespreken. Zo krijgen we een goed beeld van uw situatie en kunnen we het pand in kwestie op voorhand komen inspecteren. We stellen u een offerte op met de efficiëntste en goedkoopste oplossing, die uiteraard geheel vrijblijvend is. Van zodra we uw akkoord ontvangen, plannen we de aanvangsdatum in en treffen we alle nodige voorbereidingen.

Bovendien kan u ons ook inschakelen voor eventuele herstellings- en schilderwerken, zodat het pand niet alleen bezemschoon wordt afgeleverd, maar ook nog eens klaar voor verhuur of verkoop. Onze opruimfirma levert kortom spic en span werk met het verhoopte eindresultaat tot gevolg.

Contacteer onze opruimfirma vandaag nog!

Zoekt u dus nog een betrouwbare opruimfirma aan wie u deze hachelijke onderneming kan toevertrouwen? Dan kan u ons altijd bereiken voor verdere vragen of informatie. U kan ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!