Opruiming na een overlijden

Opruiming na een overlijden

Een overlijden is zwaar. Er kunnen niet alleen vele emoties bij komen, maar ook een hele hoop bijkomende administratieve beslommeringen. Misschien betreft het een dierbaar familielid, misschien een verre kennis, hoe dan ook: de woning dient leeggeruimd te worden indien u de woning opnieuw wenst te verhuren of wenst te verkopen. Wilt u deze hachelijke onderneming overlaten aan een professioneel team? Onze opruimfirma neemt de opruiming na een overlijden met plezier van u over.

Opruiming na een overlijden: verlicht deze emotionele tijden met onze hulp

Of een overlijden nu plots of geheel onverwachts komt, ze brengt steeds dezelfde onmacht naar boven en op de koop toe gaat deze ook gepaard met diverse taken die zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd. Eén daarvan is de opruiming van de verblijfplaats van de overleden persoon. Wij nemen deze graag voor onze rekening, zodat u zich kan concentreren op de andere administratieve en praktische zaken.

Bij ons wordt u op een persoonlijke manier ontvangen, waarbij we – met respect voor de overledene – de inboedel verwijderen op een professionele manier. Ons team onderscheidt hierbij de nog waardevolle spullen voor de Kringloopwinkel enerzijds en de onbruikbare bezittingen voor het afvalsorteerbedrijf anderzijds.

Een allround-service bij iedere opruiming na een overlijden

Opruiming na een overlijden

Onze medewerkers gaan na het verwijderen van de inboedel indien gewenst ook over tot het volledig ontsmetten en grondig schoonmaken van het pand. Samen met eventuele herstellingswerkjes en/of schilderwerken maken we de woning opnieuw verhuur- of verkoopklaar.

Onze allround-service heeft niet alleen betrekking op de praktische kant van de zaak, maar ook op de klantenrelatie zelf. Zo bent u bij ons verzekerd van een prijsofferte op maat van uw budget, waarbij we steevast correct te werk gaan tegen een zo laag mogelijke prijs. We houden rekening met al uw wensen, zonder in te boeten op uw privacy. Het resultaat? Een gemoedelijke opruiming, waarbij u zich over niets zorgen hoeft te maken.

Hebt u hulp nodig bij de opruiming na een overlijden?

We zijn ons meer dan bewust van de moeilijke tijden die een overlijden met zich meebrengt en dat is dan ook precies waarom ons team u graag wilt bijstaan bij de opruiming van de woning van uw dierbaren. Onze troeven? Duidelijke afspraken, een transparante prijsovereenkomst en een professionele, serene afhandeling.

Wenst u dus meer te weten over onze werking of over onze prijzen? Dan kan u ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze opruimfirma tracht u zo snel mogelijk verder te helpen!