Zolderopruimingen

zolderopruimingen

Zolderopruimingen
Een zolder wordt vaak gebruikt als berghok, als een plaats waar we alle ongebruikte spullen stockeren, zodat ze niet in ons gezichtsveld hoeven te staan. Na verloop van tijd ontdekt u dat uw zolder dan hoognodig toe is aan een diepgaande opruimbeurt. En wat nu? Wel, contacteer ons en wij kijken samen met u of uw bezittingen iemand anders blij kunnen maken.

Zolderopruimingen in een respectvol kader

Zolderopruimingen betreffen, zoals de naam het zelf zegt, het helemaal leeghalen van zolders. Alle aanwezige voorwerpen worden verwijderd, zodat de ruimte na afloop opnieuw bruikbaar is voor een ander doeleinde. Maar wat gebeurt er precies met uw bezittingen?

Misschien is de inboedel die op zolder bewaart van dierbare waarde. Misschien zijn ze nog in goede staat. Misschien is er nog een markt voor. Onze opruimfirma zoekt daarom samen met u uit in welke categorieën uw bezittingen thuishoren. Kunnen ze nog hergebruikt worden, dan brengen we ze per vrachtwagen naar een Kringloopwinkel. Zijn ze niets meer waard of in slechte staat, dan vervoeren we ze naar een containerpark.

Hoe gaan we te werk bij zolderopruimingen?

zolderopruiming

Neemt u contact op met onze opruimfirma, dan spreken we graag een datum af ter eerste kennismaking. U brengt ons dan op de hoogte van wat u precies van ons verwacht en wij kunnen een offerte opstellen afhankelijk van de staat van uw zolder. Erbij kunnen ook, indien gewenst, eventuele kleine herstellingswerken en/of schilderwerken bij worden gerekend. Hoe dan ook: bij ons bent u zeker van én de meest voordelige oplossing én een snelle service!

Na uw goedkeuring van de prijsofferte, plannen we de zolderopruiming samen met u in en gaan we op de dag zelf uiterst efficiënt te werk: we staan in voor de logistieke voorzieningen (zoals transport, containers en ladderliften) en zorgen er ook voor dat u op administratief gebied in orde bent (hier nemen we bijvoorbeeld de goedkeuring van de politie voor onze rekening alsook de aanvraag van de parkeerverbod borden). We zien erop toe dat uw inboedel naar zijn juiste doelbestemming wordt gebracht en dat uw zolder opnieuw klaar is voor gebruik!

Meer informatie over onze aanpak bij zolderopruimingen?

Hebt u nog andere vragen of heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Bij onze zolderopruimingen is klant koning.

Bent u dus nog op zoek naar betrouwbare partner aan wie u uw zolderopruimingen kan toevertrouwen? Aarzel dan niet langer en ontdek vandaag nog wat we voor u kunnen betekenen. U kan ons steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!